Te huur: Solid Ground dansstudio's

Sinds mei 2014 is Solid Ground verhuisd naar haar nieuwe locatie Tolhuistuin, recht tegenover Amsterdam Centraal en pal naast EYE. We beschikken over twee mooie dansstudio's: de Spiegelstudio en de Waterstudio. En deze studio's van elk 14 bij 7 meter zijn vanaf heden te huur. De prijzen zijn marktconform en een grote plus is de goede bereikbaarheid, vanaf Amsterdam Centraal Station bent u met de gratis in een paar minuten bij de dansstudio's. Ook per auto en fiets zijn de studio's uitstekend bereikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

De Spiegelstudio kost 75 euro per dagdeel.

De Waterstudio kost 80 euro per dagdeel.

De beschikbaarheid kan worden nagevraagd door te mailen naar Hans Lebouille, zakelijk leider van Solid Ground zakelijk@solidgroundmovement.nl of door te bellen op 020-612 13 87

Het adres is Buiksloterweg 5C

Flexwerkplekken

Op haar nieuwe locatie heeft Solid Ground tevens 4 (flex)werkplekken gecreëerd. Ook deze zijn te huur. De plekken kunnen gehuurd worden voor 300 euro per maand (voor een hele werkweek) of voor 100 euro per maand (per dag in een werkweek, bijvoorbeeld iedere maandag). Wij verhuren bij voorkeur aan creatieven. De huurprijs is inclusief gebruik van WIFI-netwerk, van de printer en van de keuken.