Capoeira liefhebber en altijd al het Portugees van Brazilie willen leren?

Of wilt u uw kennis en vaardigheden van het Braziliaans verder uit breiden?

Wilt u graag in uw eigen tempo studeren met studie die op u is afgestemd, op een tijdstip dat u het beste uit komt? In dat geval is Privé les volgen bij Português do Brasil de beste vorm.

De periode waarin u les wilt volgen is het hele jaar door vrij te kiezen. Vlak voordat u naar Brazilië gaat ,als u Braziliaanse zakenpartner op bezoek komt, u voor een stage of werk naar Brazilië vertrekt of gewoon om dat u er nu tijd en zin in heeft.

U bepaald zelf het aantal lesuren dat u per week wilt volgen en samen met de docent de tijdstippen, dit hoeft ook niet wekelijks de zelfde tijd te zijn. Wij maken lessen op maat naar uw behoefte, wij werken met zelf ontwikkeld studie materiaal wat op uw tempo en niveau wordt afgestemd! Dit materiaal bevat alle elementen spreekvaardigheid, grammatica, leesvaardigheid en schrijven. U hoeft geen lesboek aan te schaffen. Wel raden wij u aan om een woordenboek Portugees/Nederlands aan te schaffen.Onze ervaring is dat cursisten die privé les volgen met minder lessen veel sneller resultaat boeken dan cursisten die groepslessen volgen, daarnaast gaat er bij privé lessen geen les verloren.

Voorafgaand aan de cursus vindt er een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek plaats.

Voor meer informatie bezoek onze website : www.portuguesdobrasil.nl